Floor Graphics

Floor Graphics - print autocolant

floor graphics
decorare podea

Floor Graphics-ul / Floor Sticker-ul continuă să fie o parte foarte importanta în procesul de promovare al magazinelor si cladirilor publice. Suntem convinsi ca ati văzut floor graphics în magazinele cu materiale de constructii, în marile magazine comerciale, în magazinele de tip outlet, în muzee, spitale sau chiar biblioteci.

Scopul folosirii floor graphics-ului? Este foarte simplu – oamenii trebuie îndrumati spre ceea ce îi interesează. De aceea, floor graphics este solutia perfectă de a obtine atentia oamenilor, fie ca sunt clienti sau simpli vizitatori.

Practic, floor graphics-ul se realizează prin decorarea podelelor (parchet, gresie, pardoseli etc.) cu autocolant printat si decupat în orice formă. Pentru o rezistenta sporita la trafic intens si pentru anti-aderenta, autocolantul este laminat cu o folie speciala de protectie.

DE LA

11€/mp

 

Window Graphics

window graphic
autocolant geam

Suportul Window Graphics sau One Way Vision este un autocolant PVC cu perforatii, alb-lucioas având adezivul de culoare neagra, cu grosimea de 140 microni si suport din hârtie siliconata cu greutatea de 135 g/m2. Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent sau ecosolvent.

Pe suprafete de sticla Autocolantul tip Window Graphics (One Way Vision) creaza spatii de reclama. Principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate în spatele foliei pot sa vada prin ea (se poate astfel utiliza la reclama pe autoturisme, autobuze etc). Se poate utiliza si pentru supraveghere (în magazine, supermarketuri, depozite).

Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. Autocolantul Window Graphics sau One Way Vision este creata special pentru printarea pe imprimante care functioneaza cu cerneluri pe baza de solvent sau ecosolvent, aceasta folie este un suport special de prezentare a mesajului publicitar. Se aplică pe suprafete plane, rigide si transparente (sticla, acril, policarbonat etc.), asigurând aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine printata buna, privita dinspre exterior catre interior.

DE LA

8€/mp

Window graphics, autocolante geamuri, printuri pe geam

Window Graphics este o folie autocolanta pentru geamuri, cu grafica vizibila din afara, care va ajuta sa va personalizati si semnalizati vitrina sau autovehiculul intr-un mod elegant. Avantajul acestui tip de autocolant este ca nu obstructioneaza decat intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul cladirii.

Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare, putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse.

Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. De asemenea privitorii din interiorul unei cladiri pot vedea foarte bine prin autocolantul window graphics in afara. Insa din afara se vede printul pe window graphics, nu direct in interior.

Aplicatii WINDOW GRAPHICS / Autocolante geam / Folie de lipit pe geam:

•    window graphics aplicat pe geamurile unor sedii: banci, magazine, sedii firme, etc.
•    window graphics aplicat pe geamurile unor autoturisme sau autobuze permitand pasagerilor sa vada prin geamuri nestingheriti
•    window graphics aplicat pe orice suprafata transparenta.