banner print
banner stradal

Produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezolutie de 360 dpi cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).

Avantajele publicitatii realizate prin bannere stradale este de necontestat, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii,

rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.

Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...

Bannerele au  grosime standard: 550gr/mp, 650gr sau 680gr. Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele), latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2 m

DE LA

4,5€/mp

mesh finisat
banner mesh

Print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.

Material perforat compus dintr-o tesãturã de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele pãrti.

Mesh-urile au  o grosime de: 380gr/mp. Mesh-urile se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele), latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3,2 m

Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului, mesch-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari.

Mesh-urile sunt perforate pentru permite vantul sa treaca prin ele.

Mesh-urile se preteaza la printuri foarte mari la care banner-ul

s-ar rupe datorita propriei greutati

DE LA

4,5€/mp

blockout banner
print blockout

Blockout banner-ul este un material printabil folosit, in special, pentru decorari casete dubla-fata si reclama stradala printata pe ambele fete. Blockout-ul nu permite trecerea luminii datorita insertiei de carbon din material, astfel incat, blockout-ul se printeaza pe ambele fete, fara a afecta calitatea printului.

Blockout-ul are rezistența marită la condițiile de mediu și este suportul ideal pentru printarea imaginilor cu rezoluții mari. Materialul il printam pe imprimante care funcționeaza cu cerneală pe bază de ecosolvent.

Printul pe banner dubla fata are o durabilitate superioara altor tipuri de bannere si ofera in acelasi timp, conditii de imprimare la calitati foarte bune. Bannerul blockout este ideal pentru o gama de aplicaţii variata, potrivite atat la interior cat si la exterior.

Putem printa blockout banner la latime de 3.2 m.

floor graphics
floor graphic

Floor Graphics-ul / Floor Sticker-ul continuă să fie o parte foarte importanta în procesul de promovare al magazinelor si cladirilor publice. Suntem convinsi ca ati văzut floor graphics în magazinele cu materiale de constructii, în marile magazine comerciale, în magazinele de tip outlet, în muzee, spitale sau chiar biblioteci.

Scopul folosirii floor graphics-ului? Este foarte simplu – oamenii trebuie îndrumati spre ceea ce îi interesează. De aceea, floor graphics este solutia perfectă de a obtine atentia oamenilor, fie ca sunt clienti sau simpli vizitatori.

Practic, floor graphics-ul se realizează prin decorarea podelelor (parchet, gresie, pardoseli etc.) cu autocolant printat si decupat în orice formă. Pentru o rezistenta sporita la trafic intens si pentru anti-aderenta, autocolantul este laminat cu o folie speciala de protectie.

DE LA

17€/mp

Suportul Window Graphics sau One Way Vision este un autocolant PVC cu perforatii, alb-lucioas având adezivul de culoare neagra, cu grosimea de 140 microni si suport din hârtie siliconata cu greutatea de 135 g/m2. Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent sau ecosolvent.

Pe suprafete de sticla Autocolantul tip Window Graphics (One Way Vision) creaza spatii de reclama. Principala sa caracteristica este aceea ca persoanele aflate în spatele foliei pot sa vada prin ea (se poate astfel utiliza la reclama pe autoturisme, autobuze etc). Se poate utiliza si pentru supraveghere (în magazine, supermarketuri, depozite).

Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. Autocolantul Window Graphics sau One Way Vision este creata special pentru printarea pe imprimante care functioneaza cu cerneluri pe baza de solvent sau ecosolvent, aceasta folie este un suport special de prezentare a mesajului publicitar. Se aplică pe suprafete plane, rigide si transparente (sticla, acril, policarbonat etc.), asigurând aceeasi vizibilitate din interior spre exterior, dar si o imagine printata buna, privita dinspre exterior catre interior.

DE LA

15€/mp

Autocolant + laminare

Autocolantul se poate printa normal, pe alb, orice culoare sau desen grafic sau pe autocolant transparent, printat in oglinda, pentru aplicare pe interior. Autocolantul se poate lamina lucios sau mat, cu o folie speciala transparenta pentru o protectie indelungata a printului impotriva zgarieturilor si razelor UV. Inainte de laminare, autocolantul se lasa la uscat cateva ore. Finisajul autocolantului se face manual sau mecanizat prin taiere la cutter-plotter, obtinandu-se astfel marimea si forma dorita.

DE LA

9,5€/mp

Autocolant sticker perete

Cu ajutorul cutter-plotterului profesional din dotare oferim serviciul de decupare a autocolantului. Prin decuparea autocolantului se pot realiza logouri, stickere, inscriptii, autocolante de orice dimensiune. Autocolantul decupat se realizeaza din folie autocolanta colorata, folosim doar gama Oracal care cuprinde o paleta de peste 70 de nuante de autocolant colorat sau transparent, lucios sau mat.

Autocolant transparent

Foliile Autocolante sunt albe sau transparente, lucioase sau mate, prin printarea acestora puteti obtine un autocolant decorativ, un autocolant personalizat cu grafica pe care o doriti.

DE LA

17€/mp