Mesh - print,tiv,capse

Print publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent a poliplanului perforat.

Material perforat compus dintr-o tesãturã de poliester special cu coating din PVC alb pe ambele pãrti.

Mesh-urile au  o grosime de: 380gr/mp. Mesh-urile se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele), latimea maxima a unei fasii de mesh este de 3,2 m

Datorita greutatii reduse a poliplanului, date fiind perforatiilor realizate din turnarea PVC-ului, mesch-ul (plasa) reprezinta produsul publicitar ideal pentru promovarea stradala a imaginii dumneavoastra la dimensiuni mari si foarte mari.

Mesh-urile sunt perforate pentru permite vantul sa treaca prin ele.

Mesh-urile se preteaza la printuri foarte mari la care banner-ul

s-ar rupe datorita propriei greutati

DE LA

4€/mp

DESPRE MESH PUBLICITAR

Similar banner-ului, mesh-ul face parte din „familia” de printuri de mari dimensiuni si este un suport perforat pentru a permite trecerea vantului si a luminii prin material, cu o greutate semnificativ redusa (270-300 g/mp). Mesh-ul inlocuieste cu succes banner-ul atunci cand vorbim de printuri de mari dimensiuni, caz in care banner-ul se poate rupe sub propria greutate.

Aplicatiile si locatiile obisnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe cladiri, mesh-uri afisate pe stadioane, mesh-uri in sali de sport, mesh-uri aplicate la interior in sali foarte mari si orice alta aplicatie unde afisarea unor printuri de mari dimensiuni este necesara.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE MESH PUBLICITAR

Printarea mesh-urilor se face in fasii de 3,2 m latime la calitate inalta, print outdoor, iar fasiile se unesc intre ele prin sudare la temperaturi foarte inalte.
Posibilele finisari ale mesh-ului sunt tivul, capsele si buzunarele.

CERINTE TEHNICE MESH PUBLICITAR

Grafica pentru mesh trebuie sa aiba un bleed de 5 cm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300 dpi / CMYK.
Formate acceptate: PDF, TIFF.

Finisaje pentru bannere imprimate simpla fata:

 

– Tivuire dubla mesh | Marginea indoita si termosudata care confera meshului printat durabilitate crescuta la vant si tensionare.

– Capse mesh | Capsele pentru mesh se aplica pt. a permite fixarea meshului pe diverse suporturi (cadru metalic, perete, stalpi, etc)

– Buzunare laterale | Sunt create pentru a permite introducerea unor tije sau bare in scopul de a intinde cat mai bine banerul printat.