Blockout Banner

Print Fata Verso

Blockout - banner fata verso

Blockout banner-ul este un material printabil folosit, in special, pentru decorari casete dubla-fata si reclama stradala printata pe ambele fete. Blockout-ul nu permite trecerea luminii datorita insertiei de carbon din material, astfel incat, blockout-ul se printeaza pe ambele fete, fara a afecta calitatea printului.

Blockout-ul are rezistența marită la condițiile de mediu și este suportul ideal pentru printarea imaginilor cu rezoluții mari. Materialul il printam pe imprimante care funcționeaza cu cerneală pe bază de ecosolvent.

Printul pe banner dubla fata are o durabilitate superioara altor tipuri de bannere si ofera in acelasi timp, conditii de imprimare la calitati foarte bune. Bannerul blockout este ideal pentru o gama de aplicaţii variata, potrivite atat la interior cat si la exterior.

Putem printa blockout banner la latime de 3.2 m.

DE LA

4€/mp

DESPRE BLOCKOUT BANNER

Bannerele blockout sunt bannerele printate dubla fata des intalnite pe strazi, intre stalpi. Tot bannere blockout se folosesc si pe post de "steag" pe stalpii de pe marginea drumului.
Bannerele blockout sunt foarte rezistente la socuri mecanice si intemperii.
Din acest material se printeaza cu precadere bannere stradale imprimate fata-verso, insa poate fi folosit cu succes si pentru alte tipuri de afisare unde este necesara printarea graficii pe ambele fete.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE BLOCKOUT BANNER

Cu imprimare la 720 dpi sau 1440 dpi, blackout banner-ul poate fi cu sau fara tiv, fara buzunare sau cu buzunare pe latime, inaltime sau tot perimetrul, fara capse sau cu capse pe latime, inaltime sau perimetru.

CERINTE TEHNICE BLOCKOUT BANNER

  • Grafica pentru blockout banner trebuie sa aiba un bleed de 5 cm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;

  • Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300 dpi / CMYK.

  • Formate acceptate: PDF, TIFF.

 

Finisaje pentru banner blockout imprimate simpla fata:

 

– Tivuire banner blockout | Marginea indoita si termosudata care confera banerului printat durabilitate crescuta la vant si tensionare.

– Capse banner blockout | Capsele pentru banner blockout se aplica pt. a permite fixarea banerului pe diverse suporturi (cadru metalic, perete, stalpi, etc)

– Gauri de vant | Banerul blockout imprimat poate fi prevazut cu diverse orificii care sa permita trecerea aerului si care conduc implicit la scaderea tensiunii pe care vantul o imprima materialului de banner.

– Tivuire dubla | Pentru materialul de baner imprimat la dimensiuni foarte mari este necesar un tiv dublu care prin surplusul de material si lipituri mareste rezistenta la rupere pe intreg perimetrul.

– Buzunare laterale | Sunt create pentru a permite introducerea unor tije sau bare in scopul de a intinde cat mai bine banerul printat.

 

Este disponibil in mai multe gramaje, cel mai des utilizate sunt: 410 gr/mp si 440 gr/mp.