Personalizare prelata

ASIGURAM SI MONTAJ !

Banner - calitate inalta

banner print
banner stradal

Produs publicitar realizat prin imprimarea la o rezolutie de 360 dpi cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent pe materialul denumit generic banner/poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).

Avantajele publicitatii realizate prin bannere stradale este de necontestat, printre acestea numarandu-se: gradul ridicat de vizibilitate, imagine foarte buna chiar si la detalii,

rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii, rezultate spectaculoase la preturi minime.

Panourile publicitare din bannere frontlit pot sa includa (la cerere) diverse finisari: tiv, capse de prindere, gauri de vant, buzunare de prindere...

Bannerele au  grosime standard: 550gr/mp, 650gr sau 680gr. Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita (fasiile se lipesc intre ele), latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2 m

DE LA

4,5€/mp

 

PRET BANNER POLIPLAN SI DISCOUNT

Bannere publicitare la preturi avantajoase :

✔ Comanda online un banner din site-ul tablouri-canvas.com sau baicover.com si poti beneficia de 20% reducere in functie de dimensiune.

✔Descopera ofertele noastre pentru bannerele publicitare! Comanda telefonic la numarul:

0744769265  sau pe email: iorgulescu.florin@gmail.com

✔ Mii de oameni au apelat la serviciile noastre

DESPRE BANNERELE PUBLICITARE POLIPLAN

Scopul principal al bannerelor publicitare este captarea privirilor a cat mai multor persoane, comunicandu-le astfel un mesaj eficient, prin expunerea creativitatii intr-un produs de cea mai buna calitate.

Aplicatiile bannerelor: panouri publicitare (bannere tensionate pe cadru metalic), reclame luminoase, print OOH, afisaj stradal, roll-up banner, prelate auto (TIR, Camioane, etc.), banner stradal, copertine, etc.

OPTIUNI PENTRU PRINT SI FINISARE BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN

Panourile publicitare din bannere frontlit includ urmatoarele finisari: tiv si capse la 30 cm.

In cazul in care nu doriti tiv si capse va rugam sa specificati.

Bannerele au o grosime standard de 440gr/mp, 550gr/mp, 650gr/mp, 680gr/mp sau 900gr/mp. Pentru bannere mai groase va rugam sa ne contactati. Bannerele sunt printate la o rezolutie foarte mare.

Bannerele se pot printa la orice dimensiune dorita, insa latimea maxima a unei fasii de banner este de 3,2M la 720DPI. Fasiile de banner printate se sudeaza cu un utilaj special (CIF - Curenti inalta frecventa) garantand atat un aspect calitativ la imbinare, cat si rezistenta foarte ridicata.

CERINTE TEHNICE BANNERE PUBLICITARE POLIPLAN

•    Grafica pentru bannere publicitare trebuie sa aiba un bleed de 5 cm pe fiecare latura, iar textul sa nu aiba dimensiunea mai mica de 6pt, pentru obtinerea unor rezultate optime;
•    Pentru cea mai buna calitate a imaginii, fisierul pentru print trebuie sa aiba 150-300dpi / CMYK.
•    Formate acceptate: PDF, TIFF, PSD sau CDR.

 
Banner print
Frontlit spate
Finisare banner
Banner
Montaj Banner
Print Banner