AUTOCOLANT

LAMINAT 

Autocolant + laminare

autocolant

Autocolantul se poate printa normal, pe alb, orice culoare sau desen grafic sau pe autocolant transparent, printat in oglinda, pentru aplicare pe interior. Autocolantul se poate lamina lucios sau mat, cu o folie speciala transparenta pentru o protectie indelungata a printului impotriva zgarieturilor si razelor UV. Inainte de laminare, autocolantul se lasa la uscat cateva ore. Finisajul autocolantului se face manual sau mecanizat prin taiere la cutter-plotter, obtinandu-se astfel marimea si forma dorita.

DE LA

7€/mp

Autocolant sticker perete

 
autocolant perete

Cu ajutorul cutter-plotterului profesional din dotare oferim serviciul de decupare a autocolantului. Prin decuparea autocolantului se pot realiza logouri, stickere, inscriptii, autocolante de orice dimensiune. Autocolantul decupat se realizeaza din folie autocolanta colorata, folosim doar gama Oracal care cuprinde o paleta de peste 70 de nuante de autocolant colorat sau transparent, lucios sau mat.

DE LA

7€/mp

 

Autocolant transparent

autocolant transparent

Foliile Autocolante sunt albe sau transparente, lucioase sau mate, prin printarea acestora puteti obtine un autocolant decorativ, un autocolant personalizat cu grafica pe care o doriti.

DE LA

7€/mp

Autocolantul este o folie din PVC cu grosimea de 80 microni sau 70 microni (autocolant premium).
Autocolantul se printeaza la rezolutii super photo si se poate printa special pentru utilizari la exterior (1440 DPI) sau pentru utilizari la interior (2400 DPI).

Autocolantul premium, cu grosimea de 70 microni, este mult mai flexibil, usor de colat pe suprafete curbate, adeziv polimeric.

Foliile Autocolante sunt albe sau transparente, lucioase sau mate, prin printarea acestora puteti obtine un autocolant decorativ, un autocolant personalizat cu grafica pe care o doriti.

 

Aplicatiile printurilor pe folii autocolante sunt:

•    print autocolant pentru colantari auto
•    print autocolant colantari geamuri
•    print autocolant colantari vitrine
•    print autocolant colantari standuri expozitionale
•    print autocolant colantari sigle firme
•    print autocolant colantari diverse panouri, obiecte, etc.
•    print autocolant colantari Forex (panouri publicitare)
•    print autocolant colantari autocolante mobila
•    print autocolant foto tapet - autocolante pereti.

 

Autocolantele pentru pereti se pot personaliza cu orice grafica doriti. Peretii pot fi colantati cu printuri autocolante de perete usor de scos.

Autocolantele pt. pereti sunt in special utilizate in camerele copiilor, gradinite sau sedii de birouri.
In cazul in care nu aveti grafica puteti apela la departamentul nostru de grafica pentru autocolante pereti.

Autocolant laminat personalizat, pret mic, impact ridicat!